Deuren Service Nederland biedt u een compleet aanbod van bedrijfsdeuren voor industrie, winkel en bedrijf. Wij zijn merk onafhankelijk en leveren betaalbare kwalitatieve oplossingen voor iedere toepassing en gebouw. Wij verzorgen de levering van deuren, de complete inbouw en het onderhoud van uw bedrijfsdeur.

Dockdeuren Spijkenisse

Voor laadbruggen (dock levelers) en laadperrons leveren wij complete oplossingen voor logistieke centra en bedrijfshallen. Onze dockdeuren voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van intensief gebruik, lage slijtage en veiligheid. De deuren zijn opgebouwd in elementen, gevuld met isolerend schuim. De binnen- en buitenzijde van de dockdeuren bestaan uit gelakt stalen secties. Door de modulaire opbouw zijn de dockdeuren eenvoudig en snel te onderhouden. De slimme constructie van de deur zorgt voor lagere inbouw-en vervangkosten. De deuren kunnen worden uitgerust met elektrische bediening.

  • Snelle en eenvoudige installatie
  • Compleet met scharnieren en looprollen
  • Veer gemonteerd op motor-as
  • PVC-profiel
  • Voor gemonteerde elektrische bediening inclusief bekabeling

Overheaddeuren

Wij leveren duurzame oplossingen op het gebied van overhead deuren voor uw bedrijf. Onze overheaddeuren zijn fraai afgewerkt en leverbaar in verschillende kleuren, materialen en opties die naadloos aansluiten bij uw gebouw. Onze deuren worden op maat gemaakt en gemonteerd voor iedere toepassing. De overheaddeuren zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zeer geschikt voor intensief gebruik. Alle deuren voldoen aan de laatste eisen op gebied van isolatie, gebruiksvriendelijk en veiligheid. Overheaddeuren zijn leverbaar met alle denkbare opties. We leveren geïsoleerde deuren, volglas deuren , thermo deuren  en vensterdeuren.

Brandwerende deuren

Deuren Service Nederland biedt een ruim scala aan brandwerende deuren en voorzieningen. Wij adviseren u rondom het beperken van brandgevaar en bieden passende oplossingen voor uw gebouw. In overeenstemming met de toepassing zijn de onze producten brandwerend tussen de 60 en 240 minuten en voldoen aan de strengste eisen zoals gesteld in de NEN 6069 en/of EN 1634-1 norm. Brandwerende bedrijfsdeuren kunnen zowel in het gebouw worden geplaatst of kunnen dienen als toegangsdeur.

Snel roldeuren

Onze snel roldeuren zijn gemaakt voor het leveren van hoge prestaties op het gebied van snelheid, veiligheid, betrouwbaarheid. Wij leveren diverse mogelijkheden voor de bediening van de deuren. Wij adviseren u met maatwerk oplossingen voor uw bedrijf.  Met snel loopdeuren kunt u veel energie en tijd besparen. Onze technische adviseurs adviseren u over de juiste deur met de juiste bediening. Oplossingen die werken!

Thermodeuren

Wij leveren thermodeuren met een hoge isolatiewaarde. Geschikt voor het afsluiten van koelruimtes, vriescellen en ruimtes waarbij de temperatuur een rol speelt. Ook zijn de thermodeuren zeer geschikt om energie te besparen.

Parkeergarage deuren

Voor professionele parkeergarages en bedrijfsgebouwen leveren wij de juiste deuren en toegangspoorten. Maatwerk oplossingen voor een betrouwbare en duurzame werking. Informeer naar de mogelijkheden voor uw gebouw of project.