Deuren Service Nederland

In onze showroom in Spijkenisse kunt u veel opties direct bekijken.

Uw huis is prachtig maar mist wellicht de finishing touch van een fraaie en praktische garagedeur. U zoekt een betrouwbaar en duurzaam product, dat eenvoudig en veilig kan worden bediend. Maar vooral ook een garagedeur die gemaakt is op basis van uw persoonlijke wensen en volledig in harmonie is met uw woning.

Elke garagedeur die onze fabriek verlaat is speciaal op bestelling en op naam geproduceerd. Wij bieden u een uitgebreid, assortiment van kwalitatieve materialen, in uiteenlopende stijlen, structuren en designs. U kunt naar hartenlust combineren. Ook de kleur van uw garagedeur is volledig aan te passen aan uw smaak en de uitstraling van uw woning. Dankzij de constructie van de deur (horizontale panelen) kunt u de ruimte in uw garage optimaal benutten.

Onze garagedeuren voldoen aan de strengste Europese richtlijnen op het gebied van veiligheid en duurzaamheid. Al decennia lang zorgen onze deuren, in uiteenlopende toepassingen en onder wisselende weersomstandigheden (temperatuur, wind en water), voor een betrouwbare en eenvoudig te bedienen gevelafsluiting. Van Noorwegen en Groot-Brittannië tot bijvoorbeeld Duitsland en Spanje. Deze brochure geeft een gedetailleerd overzicht van ons assortiment. Op basis hiervan kunnen wij samen met u de specificaties van uw deur bepalen.

Garagedeuren

Een sectionaaldeur is een type garagedeur die is opgebouwd uit los bewegende, geïsoleerde panelen die recht omhoog geopend wordt. De panelen van de sectionaaldeur zijn geïsoleerd en hebben een hoge isolatiewaarde wat condensvorming en vocht tegengaat in uw garage.

openslaande garagedeur

Openslaande deuren

Deze dubbele openslaande garagedeur heeft zichzelf in de loop der tijd bewezen als een handige, gemakkelijke en vooral onderhoudsvriendelijke garagedeur. Deze garagedeuren openen licht en soepel en bieden een brede doorgang als beide worden geopend.

garagedeur met loopdeur

Garagedeur met loopdeur

Met een sectionaaldeur met loopdeur heeft u het gemak van een elektrische garagedeur, maar u kunt ook gemakkelijk in en uit lopen middels de geïntegreerde loopdeur.

Download de brochures