Kanteldeuren, wat zijn dat voor garagedeuren?

Garagedeuren zijn er in vele opties en verschillende mogelijkheden. Een van deze opties is de klassieke kanteldeur.

Fluisterstil loopwerk- en veersysteem

Door het soepele en met name het fluisterstille loopwerk- en veersysteem zijn onze garagedeuren erg stil. Ideaal wanneer u niet de hele buurt wakker wilt maken wanneer u uw garagedeur opent. Bovendien zorgt dit systeem ervoor dat de deur gemakkelijk te openen en te sluiten zijn, zonder dat u daar een flinke inspanning voor maakt.
Novoferm kanteldeuren met 3-delige trekveren

De Novoferm kanteldeuren in ons assortiment zijn uitgerust met 3-delige trekveren. Deze trekveren zorgen voor een optimale veiligheid tijdens het gebruik van deze garagedeur. Uw deur slaat dus niet zomaar terug en is daardoor veilig in gebruik.

Novoferm kanteldeuren met sublieme deurvergrendeling

Het slot en de deurvergrendeling van de hedendaagse Novoferm deuren bieden u een nauwelijks te manipuleren vergrendeling. Hierdoor heeft uw een garagedeur die veilig open en dicht gaat. Buitendringers komen niet zomaar binnen. Ook sluit uw garagedeur uw spullen af voor invloeden van buitenaf zoals wind en water.
Elektrische kanteldeuren

Het is mogelijk om onze kanteldeuren te voorzien van een elektrisch aandrijving en dus zo uw garagedeur automatisch te openen zonder eigen kracht. U ervaart de gemakken van een elektrische garagedeur bijvoorbeeld bij thuiskomst, dan kunt u vanuit uw auto met één druk op de knop uw garage openen.

Bij kanteldeuren is het van belang de veiligheid te waarborgen door gebruik te maken van een ondervergrendeling. Deze ondervergrendeling is een soort slot op uw kanteldeur, dat door de motor wordt geopend en door de motor wordt gesloten. Deze ondervergrendeling zorgt voor en optimaal beveiligde kanteldeur dankzij de speciale vorm deze vergrendeling. Ook sluit hierdoor de kanteldeur perfect.
Kanteldeur
Kanteldeur
Uw kanteldeur geheel op maat

Maak gebruik van de verschillende opties op onze kanteldeuren om uw eigen garage geheel naar uw eigen wensen aan te passen. Een geïntegreerde loopdeur, elektrische bediening of ondervergrendeling van een deur behoren onder andere tot de opties. Ook voeren wij oude garage- of kanteldeuren af zodat u geen afval of gedoe met het afvoeren van uw deur heeft. Kortom, de opties voor onze kanteldeuren zijn uiteenlopend.
Kanteldeur met loopdeur

Een kanteldeur met een geïntegreerde loopdeur is een deur in de kanteldeur die u kunt gebruiken als toegangsdeur voor uw garage. Hierdoor hoeft u niet per sé uw hele garagedeur open en dicht te maken wanneer u snel even naar binnen wilt. Deze deur is ideaal om snel en eenvoudig naar binnen en naar buiten te lopen of om bijvoorbeeld uw fiets binnen in uw garage te stallen.
Vragen of niet gevonden wat u zocht?

Heeft u op deze pagina misschien niet gevonden wat u zocht? Kijkt u dan eens bij de mogelijkheden van onze sectionaaldeuren.
Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via email of telefonisch. Ons vakkundig team staat u graag te woord.
Ook bent u van harte welkom in onze vernieuwde showroom in Eindhoven.