Voor bedrijfshallen en logistieke centra met laadperrons bieden wij efficiënte en betrouwbare oplossingen die voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. In combinatie met onze levellers en shelters zorgen wij voor een naadloze aansluiting van de  oplegger met de vloer van het gebouw. Voor laad-en lossystemen op maat!

Dockdeuren

De dockdeur wordt geleverd met vol geschuimde secties met elementen die zijn aangepast aan smallere deuropeningen. Dockdeuren zijn leverbaar voor inbouw als high of vertical lift. Bovendien is de dockdeur uitgevoerd met gelakt stalen secties aan beide zijden. De dockdeur kan uitgerust worden met elektrische bediening bestaande uit een motor met tandwieloverbrenging, elektronische eindschakelaars en een vermogensregelaar. De bedieningskast is uitgevoerd met “op-stop-neer” functieschakelaars. Door de constructie is een veerbreukbeveiliging overbodig.

  • Eenvoudige installatie
  • Geassembleerde secties met scharnieren en looprollen
  • Vering gemonteerd op de as
  • Top- en bodemprofiel in hard/zacht PVC
  • Vooraf gemonteerde bediening inclusief kabels

Levellers

We leveren diverse dock levellers die zijn ontworpen om de afstand en het hoogteverschil tussen de bedrijfsvloer en de oplegger op te heffen. Zo kunt kunt u eenvoudiger en sneller de lading verplaatsen en schade voorkomen. Laadvloer hoogte, voertuig types, intern transport, gebouw indeling en de mate van gebruik. Wij houden met alles rekening bij het leveren van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Shelters

Bescherm de lading tegen alle weersomstandigheden. Een goede aansluiting tussen de oplegger en de laadruimte voorkomt tocht en neerslag tijdens de het in-en uitladen, wat ook de veiligheid ten goede komt. Deuren Service Nederland levert shelters gemaakt van sterk en flexibel materiaal, geschikt voor alle maten opleggers Door de slimme constructie kunnen losse onderdelen eenvoudig en snel worden vervangen. Maakt laad-en lossystemen compleet.

Levellers en shelters