We onderhouden alle soorten deuren en toegangsoplossingen voor een zorgeloos gebruik en een aanzienlijk langere levensduur. We repareren en verlenen service voor alle merken deuren, ook wanneer deze niet door ons zijn geleverd.

Onze storingsdienst is ook ‘s-avonds en in het weekend bereikbaar. We staan altijd voor u klaar!

Service contract

Wij verrichten reparatie, service en onderhoud aan deuren op afroep, maar het is ook mogelijk een service contract bij ons af te sluiten voor al uw deuren, toegangsoplossingen en laad-en los systemen.

Een servicecontract van Deuren Service Nederland biedt voordelen. Zo bent u verzekerd van een jaarlijks onderhoud en we handelen direct bij storingen en schade. Bij het jaarlijkse onderhoudsbezoek stellen wij een duidelijk onderhoudsrapport voor u op waarin de technische staat van de deuren, de constructies en de bediening staan vermeld.

Onderhoudsplan

Tevens adviseren wij u inzake mogelijke aanpassingen of stellen met u een aangepast onderhoudsplan om storingen en kosten zoveel mogelijk te voorkomen.  Desgewenst kunnen wij andere toepassingen verzorgen die naadloos aansluiten bij uw huidige bedrijfsvoering. Wij maken vooraf kosteloos een inventarisatie en op basis hiervan wordt een servicevoorstel opgesteld.

Meer weten over reparatie, service en onderhoud ? Neem contact met ons op.